weetjes


We zijn weer klaar om een nieuw schooljaar in te stappen.
Uw kleuter vertoeft dit jaar in de Busjesklas.
Wilt u mij contacteren, dan kan u me aanspreken op de speelplaats of
via mail : jennifer.tack@scholengruuthuse.net 

Enkele belangrijke afspraken:

* Gelieve bij een bericht dat jullie inschrijven of beantwoorden een bol op uw kleuter zijn hand te zetten, dit bekijk ik 's morgens.

Om de papierberg wat te verminderen, plaats ik alle belangrijke berichten op de blog. Ik zet een 'busje' indien u op de blog kunt kijken voor een belangrijk bericht, dit kan bijv. zijn: de kinderen moeten iets meebrengen, uren van het oudercontact,…

* Een flesje water, met naam, mag meegebracht worden om op de boord van de kapstok te zetten, is het flesje leeg dan mogen ze het bijvullen in de klas. Op het einde van de week wordt het flesje terug meegegeven. Gelieve op maandag een vers waterflesje mee te geven.
Flesjes met smaakjes zijn niet toegelaten.

* Graag een doos papieren zakdoekjes meebrengen, dat is hygiƫnischer dan stoffen zakdoeken, zodat we vuile neuzen kunnen voorkomen in de klas.

* Vriendenboekjes laat je best nog een jaartje thuis, kleuters kunnen nog niet zelf schrijven en vaak raken die spoorloos.

* Koeken met chocolade worden terug meegegeven naar huis.

WOENSDAG=FRUITDAG
Maak het uw kleuter niet moeilijk en geef het fruit in stukken mee. Gelieve geen potjes met fruit dat met een vork gegeten moet worden.

* Verjaardag : Wanneer uw kleuter jarig is, zal dat in de klas gevierd worden, de verjaardagskoffer wordt de dag zelf meegegeven. Traktaties zijn volledig vrijblijvend !
GEEN snoepgoed en drank (wordt terug meegegeven naar huis).
Voor meer informatie zie ook item verjaardag vieren op de klasblog.

Alvast bedankt voor het vertrouwen en de medewerking,